Gitaarclub Wijchen

Wie ben ik

Mijn naam is Marjolein Geurts van Kessel. Ik woon sinds 2006 met veel plezier in het prachtige Wijchen. Muziek heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven. Na jaren gezongen te hebben bij diverse koren en zelfs drummen een poging heb gegeven heb ik op mijn 15e in mijn eerste gitaar gekocht en sindsdien is dit instrument niet meer weg geweest uit mijn leven.

Muziek is emotie

In 2013 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en kwam deze gitaarclub tot leven. Het beste van beide werelden komt hierin samen. Ik werk graag met mensen, ik ben een echt gevoelsmens, en dat kan ik ook heel goed gebruiken tijdens mijn lessen. Muziek is immers emotie, het kan je terugbrengen naar een bijzondere herinnering, het kan je tot tranen roeren of juist laten stralen van geluk. Kortom muziek luister je niet, je beleeft het.

Advies

Een instrument bespelen is voor mij dan ook veel meer als enkel weten hoe je geluid uit je gitaar krijgt. Tijdens mijn lessen leer ik de persoon kennen en kan ik ontdekken wat die persoon nodig heeft om verder te komen in zijn gitaar spel. Heb je moeite met automatiseren? Vindt je meezingen nog te moeilijk of te spannend? Of misschien heb je aansporing nodig om thuis de gitaar te pakken. Ik stuur bij met advies daar waar het nodig is.

Gezelligheid

Als je les neemt bij mijn club krijg je meer dan alleen uitleg over de theorie en oefeningen voor thuis. Gezelligheid is belangrijk bij Gitaarclub Wijchen. Zo word elk lesjaar gezellig afgesloten met al mijn leerlingen tijdens de club BBQ, vieren we sinterklaas met de kindergropen en is er met kerst een gezellige borrel. Samen kletsen, wat eten en natuurlijk samen muziek maken. Regelmatig ga ik met een groep leerlingen ergens optreden. Zo waren we al in de Weegbree, L’Averna en de Hospice te horen en zijn we elk jaar van de partij bij het Kerstsprookjesfestijn in Wijchen. Klik hier om naar de fotogallerij te gaan.

“Music is to the soul what words are to the mind.”

Modest Mouse
gitaar uitlijning

© 2024 Gitaarclub Wijchen

Thema door Anders Norén