Gitaarclub Wijchen

Lespakketten

Lespakketten

Hieronder vindt je de verschillende lespakketten die je bij Gitaarclub Wijchen af kunt nemen. Ben je op zoek naar maatwerk, bijvoorbeeld je wil een lied leren spelen voor op je bruiloft, of je wil je beste vriendin wat lessen cadeau geven, neem dan eerst even contact op via het contactformulier.

Groepslessen max 10 personen

Grote groepen hebben wekelijks les, uitgezonderd schoolvakanties. In juli en augustus is er een zomerstop. Lespakketten zijn 12 maanden geldig.

36 lessen van 60 minuten € 325,-

Groepslessen max 5 personen

Bij kleine groepen kiezen de leerlingen in overleg of ze elke week of liever om de week les hebben. Deze lespakketten zijn 12 maanden geldig.

36 lessen van 60 minuten € 540,-

18 lessen van 60 minuten € 280,-

Strippenkaart

Privélessen werken met een strippenkaart. Elke keer als je een les hebt gehad boek ik een strip af van je tegoed. Annuleren van de les dient minimaal 24 uur voor aanvang plaats te vinden. De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf aankoopdatum.

Strippenkaart 6 lessen van 45 minuten € 150,-

Strippenkaart 12 lessen van 45 minuten € 275,-

Proefles

Dit geeft je de kans om mijn manier van lesgeven te leren kennen zonder meteen een lespakket af te hoeven nemen. Als je nog geen gitaar hebt stel ik er gratis een beschikbaar tijdens deze proefles.

Eenmalig een proefles van 30 minuten € 15,-

Door hier te klikken ga je meteen door naar het betaalscherm.

Hier vind u alle informatie over wat u nodig heeft tijdens de lessen

Lespakketten

Without music, life would be a mistake” ―

Friedrich Nietzsche

© 2024 Gitaarclub Wijchen

Thema door Anders Norén